© interieur-art 2018
HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING De Brink Laren
In Laren hebben wij het restaurant van een school van een nieuwe vloer voorzien. Hier is de vloer doorgelegd tot achter de bar en hebben wij zelfs de wand achter de bar en de bar zelf van deze PVC stroken voorzien zoals op de foto’s te zien is. Op de eerste foto kun je de vloer zien zonder de PVC stroken. Deze vloer is eerst geprimeerd en geëgaliseerd, zodat de vloer glad genoeg was voor de PVC vloer. Op de wand en bar is andere primer gebruikt, dit omdat deze delen uit ander materiaal dan de vloer bestaan en de hechting dus op een andere manier moet.  
VOOR
NA
© interieur-art 2018
INDEX NIEUWS

Projecten

Hieronder enkele foto’s van verschillende uitgevoerde projecten.