© interieur-art 2018
HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING ROC Amsterdam
Bij een ander pand van het ROC in Amsterdam hebben wij een nieuwe sticker moeten plaatsen, dit omdat de oude sticker losgelaten was. Deze sticker geeft aan dat er op dit punt niets geplaatst mag worden in verband met brandveiligheid. Aangezien hier dagelijks veel mensen overheen lopen is er gekozen voor een aluminium sticker. Hiervoor is gekozen omdat dit veel steviger is dan de voorgaande plastic sticker die erop zat en dus de levensduur een stuk langer zal zijn.
Bij het Roc aan de Buiksloterweg is een kantoor van nieuw marmoleum voorzien, hier lag eerst nog tapijt. Hier is marmoleum van Forbo aangebracht en daarna is de vloer in de polymeer gezet. Dit is ook op de foto’s te zien.
Bij ROC Fraijlemaborg in Amsterdam Zuidoost worden op de vierde verdieping tapijttegels type Airmaster van Desso geplaatst. Op de loopbrug zijn door de aannemer houten platen geplaatst. Hierlangs hebben wij metalen strippen geplaatst en daar tussenin worden tapijttegels gelegd zoals op de foto’s te zien is.
In de hal zijn antraciet tapijttegels van Desso aangebracht met een vlak met rode strepen in het midden. Dit was het idee van de architect.
© interieur-art 2018
INDEX NIEUWS

Projecten

Hieronder enkele foto’s van verschillende uitgevoerde projecten.