© interieur-art 2018
HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING Zonnehuisgroep Amstelland
Sinds dit jaar mogen wij de verzorgingshuizen van Zonnehuisgroep Amstelland stofferen. Aangezien de vloer die wij bij Careyn gelegd hebben een groot succes was, zijn wij deze bij meerdere verzorgingshuizen gaan introduceren. Bij Zonnehuisgroep Amstelland liggen nog vloeren die door de bewoners zelf zijn aangeschaft, maar door de strengere eisen zijn veel van deze vloeren niet meer acceptabel en moeten deze vervangen worden zodra de bewoner eruit gaat. Ook moet Zonnehuisgroep Amstelland nu zelf de vloer regelen en wordt dit niet meer door de bewoners gedaan, waardoor dit een hoge kosten post geworden is. Hier is dit product de perfecte oplossing voor, omdat het dankzij de speciale zwarte rug een licht egaliserende werking heeft en er dus vaak niet apart geëgaliseerd hoeft te worden. Dit werkt een stuk efficienter en is daardoor goedkoper dan bijvoorbeeld marmoleum of PVC stroken.
Door middel van een WA profiel hebben wij een scheiding tussen de badkamer en de keuken gemaakt. Mocht er onverwachts water door de badkamer verspreiden, dan kan dit niet de keuken in lopen.
Het blijft voor verzorgingshuizen altijd lastig om de muren netjes en krasvrij te houden. Dit omdat er veel rolstoelen, rollators en karren door de gangen rijden. Als een muur eenmaal beschadigd is dan moet dit vaak door de schilder weer hersteld worden. Nu hebben wij bij een locatie van Zonnehuisgroep Amstelland een nieuwe soort muurbescherming geïntroduceerd. Dit zijn platen van 2mm dik die op de muur worden geplakt.  Deze platen zijn slag-, kras- en slijtvast maar toch flexibel, zodat de zwaarste klappen kunnen worden opgevangen en verwerkt, zonder de wanden te beschadigen.
© interieur-art 2018
INDEX NIEUWS

Projecten

Hieronder enkele foto’s van verschillende uitgevoerde projecten.