© interieur-art 2019
HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING Childrens Playground Liverpool
In samenwerking met Lappset Creative hebben wij een project in Liverpool van vloerbedekking voorzien. Het pand is gelegen op de prachtige locatie Albert Dock. Hier is een binnen kinderspeeltuin gerealiseerd. Er zijn drie verschillende thema’s, namelijk een Bob de Bouwer Area, een area voor Thomas de trein en een are voor brandweerman Sam. Dit zijn allemaal teken figuren voor kinderen. Omdat het pand uit houten vloeren bestaat moest er speciale egaline gebruikt worden die hiervoor geschikt is. Op de foto’s hieronder zijn de houten vloeren duidelijk te zien en de egaline die eroverheen is gegaan.
Een groot deel van de vloer bestaat uit geprint vinyl. Zoals je op de foto hiernaast kunt zien is er een deel met geprinte rails, een deel met gras en een deel met stenen. Op het deel met het gras en de stenen komt straks een echte rails te liggen waar een trein komt te rijden voor de kinderen. Deze echte rails zal dan aansluiten op de geprinte rails waardoor het lijkt of deze doorloopt. Het is belangrijk dat de rails goed aansluit op het standaard materiaal wat eerst gelegd is. Hier kwam dus nog erg veel snijwerk bij kijken.
Ook zijn er overal waar nodig was stickers geplakt. Dit zijn speciale stickers om op vinyl te plakken, zodat deze extra goed blijven kleven in verband met de kinderen die hier dagelijks op zullen gaan spelen.
Door verschillende soorten materiaal met elkaar te combineren is er een kiezelstenen pad gecreëerd. Om het idee van het gras door te laten lopen is er flotex van Forbo gebruikt. Het kunstgras zou te veel beschadigen als hier continu kleine stukken uit gehaald zouden worden, daarom hebben wij in dit geval voor flotex in gras patroon gekozen om zo toch het idee van het gras door te laten lopen. In de flotex zijn figuurtjes in de vorm van kiezelstenen uitgesneden, wat daarna opgevuld is met vinyl van Forbo. Zoals je op de foto hierboven kunt zien, geeft dit een leuk en speels effect. Ook kwam er veel meet werk bij kijken, omdat de muren er nog niet in stonden. Dit is ook te zien op de foto hier links onder.
© interieur-art 2018
INDEX NIEUWS

Projecten

Hieronder enkele foto’s van verschillende uitgevoerde projecten.