HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING
© interieur-art 2019
Zoals op de foto’s hieronder te zien is leggen wij de PVC stroken over de bestaande marmoleum vloer heen. Marmoleum kan als basis gebruikt worden, omdat er dan niet geëgaliseerd hoeft te worden is er geen geluidsoverlast en scheelt dit veel tijd en geld. Als een vloer geëgaliseerd moet worden, dient de ruimte helemaal leeg te zijn en moet de egalisatielaag die is aangebracht nog minimaal 24 uur drogen voordat de PVC stroken hier overheen aangebracht kunnen worden. Doordat dit niet hoefde te gebeuren kon het bouwproces versnelt worden. Normaal gesproken leggen wij de Eternal van Forbo bij deze klant, maar door de kleine ruimtes is er gekozen om hier stroken toe te passen. Dit zorgt voor minder snijverlies en werkt ook sneller.
Partou Molenpark
Op de witte plek die op de foto hiernaast te zien is, heeft een keukenblok gestaan waardoor er geen marmoleum lag. Daarom is te zien dat dat eerst aangesmeerd is. Dit is gedaan om het hoogte verschil geleidelijk te laten verlopen, zodat de PVC stroken hier overheen geplaatst kunnen worden.
Deze vestiging hebben wij van nieuwe raambekleding en vloerbedekking voorzien. In de slaapkamers op de bovenverdieping hebben wij een gordijn met klittenband aan de onderkant en bovenkant geplaatst, dit omdat het op een schuin dak is en de onderkant dus ook vast moest komen te zitten. Op de begane grond hebben wij de ramen van rolgordijnen voorzien. dit is te zien op de foto’s.
PROJECTEN
INDEX NIEUWS
© interieur-art 2018