© interieur-art 2019
HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING Sport vloeren
In Amsterdam hebben wij afgelopen zomer meerdere scholen van nieuwe gymzalen voorzien in opdracht van firma Procee. De scholen Het Gein en de Admiraal de Ruyter school zijn ook voorzien van een belijning door ons. De Plesman School in Badhoevendorp is van een nieuwe sportvloer zonder belijning voorzien. De sportvloer die bij Admiraal de Ruyter school lag is eerst door ons verwijderd. Door een lekkage was de vloer die onder de sportvloer lag aangetast, waardoor deze voor een deel kapot was gegaan. Op de foto’s hiernaast zie je dat er delen van de vloer afgebrokkeld zijn. Deze delen van de vloer zijn door ons gerepareerd en hierna is er een nieuwe sportvloer van de Fabrikant Gerflor door ons gelegd. En als laatste is er een belijning aangebracht.
Bij de school Het Gein is Recreation, kleur 2402 Azul, van Gerflor toegepast. Dit is een 6mm dikke sportvloer op basis van banen van 150cm breed met als voordeel een 99,9% bacterie dodende toplaag. Ook is er een belijning op de vloer door ons aangebracht. Hierbij is het bepalen van het middelpunt van de cirkel erg belangrijk. Zodra dit gedaan is, is er een ronde cirkel uitgewerkt en daardoorheen gaat een rechte lijn, dit is ook op de foto’s te zien. De lijnen dienen nauwkaurig uitgezet te worden met behulp van special gereedschap.
SPORTVLOEREN
De plesmanschool in Badhoevendorp. Hier is van twee verschillende kleuren blauw gebruik gemaakt. Er komt hier geen belijning op de vloer verder.
© interieur-art 2018
INDEX NIEUWS

Projecten

Hieronder enkele foto’s van verschillende uitgevoerde projecten.