© interieur-art 2019
HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING Careyn Tamarinde
In opdracht van zorginstelling Careyn hebben wij bij hun kantoorpand in Utrecht de vloerbedekking en raambekleding te vervangen. Het ging om de 4e, 5e en 6e verdieping in dit pand. De werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van het bestaande tapijt, de vloer egaliseren en het plaatsen van nieuwe tapijt tegels. Ook zijn de verdiepingen van raambekleding voorzien, hiervoor zijn panelen in drie verschillende kleuren gebruikt. In dit pand lag rood tapijt wat doorliep tot aan de lift en in alle kantoor ruimtes. Voor de panelen is er gekozen voor de kleur oranje, licht grijs en donker grijs. De grijze kleuren sluiten goed aan op het nieuwe tapijt en de kleur oranje is de kleur van het logo van Careyn.  
Hieronder op de foto’s is te zien welke vloerbedekking er eerst lag en dat de vloerbedekking verwijderd wordt. Op de foto daarnaast is de ondervloer geëgaliseerd. Ook is te zien dat er aan aan de ene kant van de gang een lichte kleur tapijttegels is geplaatst en aan de andere kant een donkere om een speels effect te creëeren is de lijn niet precies in het midden gemaakt. Voor dit project is de Airmaster van Desso gebruikt, deze tapijttegel is veel effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan een gewone tapijttegel.
Hieronder zijn foto’s te zien van het proces in de gangen van de verdiepingen. Op de eerste foto is het rode tapijt te zien wat er lag. Op de tweede en derde foto is het tapijt verwijderd en is de ondervloer geëgaliseerd. En op de vierde foto is de gang te zien met de twee verschillende tapijt tegels.
Interieur-Art streeft ernaar om altijd de beste service te leveren en dus ook zo goed mogelijk met de klant mee te denken om zo ook iets extra’s en origineels te leveren. Zo is er voor deze opdracht ook een leuke twist aan de vloerbedekking en raambekleding gegeven!
© interieur-art 2018
INDEX NIEUWS

Projecten

Hieronder enkele foto’s van verschillende uitgevoerde projecten.