HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING
© interieur-art 2019
Voor een grote verbouwing bij Van Walraven in Mijdrecht mogen wij nieuwe vloer leveren en aanbrengen en nieuwe raambekeding leveren en aanbrengen. De aannemer heeft in de ruimte een extra plafond gemaakt, dus hier zijn nu 2 verdiepingen gecreëerd. Eerst zullen wij tapijt tegels in de kantoortuin, dichte kantoor ruimtes en in de flex/meeting ruimte aanbrengen. En over een aantal weken zullen er om de tapijttegels heen PVC stroken aangebracht worden om een pad hierlangs te vormen. Ook zal op de extra verdieping die gecreëerd is vinyl op 4 meter breed door ons worden aangebracht.
Zoals je op de rechter foto kunt zien zit de glazen wand er inmiddels in en zijn de tapijt tegels bij de kantoortuin geplaatst. Hiernaast is een strip geplaatst, zodat hier de PVC stroken tegen aan gelegd kunnen worden. In de ruimte binnen de glazen wand komen zij tapijt tegels gelegd.
In de keuken is tot nu toe alleen nog geëgaliseerd, hier komen ook PVC stroken te liggen. De aannemer, Kroese BV, is ook druk bezig met het creëeren van een loopbrug naar het andere gedeelte van het gebouw. Hier komen ook PVC stroken te liggen. Dit volgt later in een andere fase. Afgelopen maand zijn ook de jaloeziën in de kantoortuin geplaatst en de PVC stroken rondom dit gedeelte, zodat de werknemers hier plaats kunnen nemen en kunnen werken.
Van Walraven
INDEX NIEUWS
© interieur-art 2018